Tjenester

Våre tjenester dekker innhold, design og tekniske plattformer for virksomheter i dagens nettbaserte virkelighet.

Open Concept SA er totalleverandør av moderne webløsninger for offentlig og privat sektor. Det innebærer at vi leverer helhetlige løsninger med høye krav til innholds- og teknisk kvalitet, ytelse og stabilitet.

Tekniske tjenester

Utvikling, integrasjon og drift

Våre løsninger hviler på robust open source-programvare, og vi knytter sammen spesialiserte teknologier etter hva som er best for oppgaven.

Vi utvikler løsninger for nettpublisering og e-handel basert på en rekke plattformer og kan også lage integrasjoner med tredjepartssystemer.

Vi leverer også sikker og stabil drift på linuxplattformer, og sørger for trafikk- og resultatmåling samt effektiv administrasjon og integrasjon av annonser og annonsesystemer.

Les mer

Design

Attraktiv og brukbar

Bruksdesign, grafisk design og tilgjengelighet er viktige komponenter i en webløsning.

Vi legger stor vekt på utvikling av design som benytter seg av styrkene i digitale medier istedenfor å behandle et nettsted som en elektronisk brosjyre.

Det innebærer at vi lager fleksible, brukervennlige og attraktive design med sterk identitet som tilpasser seg både bruker og kanal.

Les mer

Nettkommunikasjon

Hensikten med webløsninger

Begrepet nettkommunikasjon omfatter det man vil formidle eller oppnå gjennom en nettsatsing - å informere, innhente, motivere eller selge.

Vi hjelper virksomheter utarbeide konkrete webstrategier, planlegge og organisere innhold, og ta i bruk sosiale medier samt verktøy for webanalyse.

Vi har god kompetanse på nettskriving, søkemotoroptimalisering og løsninger for flerspråklige nettsteder.

Les mer
Open Concept AS | Pb 78, 9790 Kjøllefjord | Tlf. 78 40 30 70 | Epost: