Gå til hovedinnhold

CMS og netthandel

løsninger bygget på rask og stabil open source

Nettsider og CMS

Vi leverer brukervennlige nettpubliseringssystem (CMS) med høy stabilitet, ytelse og sikkerhet. Våre plattformer består av utprøvd open source-programvare, og i samarbeid med kunden velger vi ut den beste kombinasjonen av funksjonalitet og brukertilpasning. Vi bistår med migrering av innhold fra tidligere løsninger.

Open Concept tilbyr løsninger som spenner fra enkle nettsteder for små og mellomstore virksomheter til komplekse, strukturerte digitale satsinger på enterprise-nivå. Vi bruker en utvalgt kombinasjon av teknologier for hver leveranse, der våre kjerneplattformer er Pimcore og Shopware. Vi har også kompetanse på eZ Publish / eZ Platform.

Med attraktiv og effektiv design og markedsføring sikrer vi at nettstedets potensiale utnyttes fullt ut. Våre løsninger er mobilvennlige og tilfredsstiller offentlige krav til universell utforming.

Vi gir også råd om ivaretakelse av personvern og implementering av tilhørende teknologi og rutiner - spesielt med tanke på EUs nye personvernforordning (GDPR).

Nettbutikker

De fleste bedrifter har langsiktig nytte av å satse på skreddersydde e-handelsløsninger fremfor abonnements- eller provisjonsbaserte produkter. Årsakene er at individuell tilpasning bidrar til å bygge en sterk identitet, fungerer bedre med virksomhetens interne organisasjon og rutiner samt gir et bedre, mer fleksibelt teknisk resultat. 

Open Concept leverer komplette nettbutikker og produktinformasjonssystem (PIM) med Pimcore og Shopware, og kan kombinere netthandel med nettpublisering (CMS/DXP). Vi integrerer butikken mot betalings- og fraktløsninger og tilpasser den for mobiltelefon og nettbrett.

God design og markedsføring er spesielt viktig for e-handel, og som totalleverandør sørger vi for at satsingen er effektiv i alle kanaler.

Kontakt oss på post@openconcept.no for å få tilgang til gratis demonstrasjon av nettbutikkløsning.

Webutvikling

Vi tilpasser CMS og netthandelsplattformer etter kundens behov og ønsker. Vi utvikler skreddersydd funksjonalitet, apper, webapplikasjoner og integrasjoner mot tredjepartssystemer.

Koding

Vi har lang erfaring med systemintegrasjon og kan knytte nettsteder og nettbutikker opp mot betalingsløsninger, værtjenester, sosiale medier, mediearkiv og andre nettjenester.

Innhold

Innholdet er den viktigste faktoren i en vellykket nettløsning -  men også ofte den mest tid- og ressurskrevende aktiviteten.

Open Concept kan bistå med rådgivning for informasjonsarkitektur, produsere innhold (tekst, video og bilder) og sørge for at arbeidsflyt og oppgavefordeling er mest mulig effektiv og tilpasset virksomhetens rutiner.

Vi har lang erfaring med utvikling av flerspråklige nettsteder og tilhørende utfordringer, og takler disse på både teknisk og innholdsmessig nivå.

Det er også vanlig å utføre en såkalt "content audit" av ekisterende nettløsning for å oppnå bedre organisering og utvelgelse av innhold. 

Drift og support

Våre leveranser inkluderer webhosting på servere som er optimalisert for nettløsningene. Vi utfør nødvendige oppgraderinger i takt med teknologiens utvikling og ser til at sikkerhetsoppdateringer implementeres raskt.

Vi leverer kurs og dokumentasjon for brukere på alle nivå. Vi legger vekt på brukervennlighet og har som mål at alle kunder skal kunne håndtere redigering og vanlige systemoppgaver internt.

For større og mer komplekse leveranser tilbyr vi langsiktige support- og opplæringsavtaler som sikrer tilgjengelighet og forutsigbarhet. For forretningskritiske systemer tilbyr vi SLA-avtaler med tilgjengelighetsgaranti.

Referanser

Nedenfor finnes et utvalg av leverte nettløsninger.

CESSDA - Consortium of European Social Science Data Archives

CESSDA - Consortium of European Social Science Data Archives

CESSDA er et konsortium med 22 europeiske land som fremmer kvalitet og formidling av europeisk samfunnsforskning. Nettstedet har en stor mengde innhold, kursmateriell og dokumenter. Arbeidsspråket er engelsk og nettstedet har brukere fra hele verden.

Vi har levert web- og grafisk design, nettløsning, innholdsrådgivning, programmering og webhosting. Nettstedet er integrert mot blogger / nyhetsfeed og har en spesialutviklet, søkbar database for læremateriell.

Se nettstedet på https://www.cessda.eu.

Skiens Antikvariat

Skiens Antikvariat

Nettbutikk med over 100.000 objekter i databasen. Tross den store mengden er den rask, brukervennlig og responsiv.

Open Concept har levert en komplett løsning med logo-, grafisk og webdesign samt utvikling og drift. Nettbutikken bygger på Shopware og Elasticsearch med skreddersydde tilpasninger.

Besøk Skiens Antikvariat

EASSH - European Alliance for Social Sciences and Humanities

EASSH - European Alliance for Social Sciences and Humanities

EASSH er en organisasjon med over 60 medlemsorganisasjoner som fremmer samfunnsfag og forskning innen Europa.

Vi har levert en komplett nettløsning med design, webutvikling og redesignet logo.

Besøk nettstedet på https://eassh.eu.

Hotel Nordkyn

Hotel Nordkyn

Du kan ikke bo lenger nord på det europeiske fastlandet enn på Hotel Nordkyn!

Vi har levert en tospråklig løsning med vekt på bilder og korte men effektive beskrivelser av tjenestene. Nettstedet har også lokal webcam-side og online booking.

Se nettsidene på https://hotelnordkyn.no.

Kyst og Fjord - nettavis

Kyst og Fjord - nettavis

Nett- og papiravisen Kyst og Fjord ble lansert i 2011 og er en sterk konkurrent til Fiskeribladet.

Open Concept har levert webdesign, grafisk profil, nettavisplattform, integrasjon mot annonsesystem, Facebook-integrasjon, annonsedesign, programmering og driftsstøtte. 

I oktober 2023 bisto vi med migrering da nettavisen ble flyttet til Schibsteds plattform etter at Polaris Media kjøpte Kyst og Fjord. Avisen beholdt vår grafiske profil.

Visit Nordkyn

Visit Nordkyn

Turistportal for Nordkynregionen som benytter en stor mengde bilder for å fremheve kontrastene og det eksotiske med regionen. De fleste sider har bildegallerier og lokale virksomheter har sine egne profilsider.

Open Concept har levert nettløsning, webdesign, innhold på norsk og engelsk, bildebehandling og webhosting.

Nettstedet ble lansert i 2017. Se mer på https://visitnordkyn.com.

Arctic Coast

Arctic Coast

Arctic Coast er en turoperatør som leverer snøskuterturer og samiske opplevelser i samarbeid med Hurtigruten samt skreddersydde utflukter.

Nettstedet er på fire språk. Open Concept har levert webdesign, nettløsning, innhold på norsk og engelsk, bildebehandling, oversettelsesfunksjoner og webhosting.

Nettstedet ble lansert i 2016. Se mer på https://arcticcoast.no.

 

Fortellingen om Nordkinn

Fortellingen om Nordkinn

En lettlest og delvis munter introduksjon til Nordkinns historie beregnet på turister.

Nettsiden kombinerer bakgrunnsvideo med bilder, bildeeffekter og korte tekster som fremhever regionens mystikk og spesielle historie.

Open Concept har levert webdesign, bildebehandling, webutvikling, innhold på norsk og engelsk og webhosting.

Se fortellingen på Arctic Coasts nettside.

Kystverkmusea

Kystverkmusea

Kystverkmusea er Kystverkets etatsmuseum og er et nettverk spredt over fem regioner.

Organisasjonen trengte et nettsted som enkelt kunne redigeres og oppdateres av de ulike avdelingene. Løsningen er integrert mot mediearkiv fra ResourceSpace (Kystreise.no), Digitalt Museum og Facebook.

Open Concept har levert webdesign, nettløsning, integrasjoner og webhosting. Se nettstedet på https://kystverkmusea.no.

Finn ut mer

For uforpliktende behovsanalyse og tilbud, ta kontakt med oss
på epost (post@openconcept.no) eller telefon 78 40 30 70.