Gå til hovedinnhold

DIGITAL MARKEDSFØRING

reklame, innhold og strategi

Digital strategi

For å få resultater fra markedsføring må man sette noen klare mål og planlegge fasene i satsingen. Er første prioritet å bygge bevissthet rundt merkevaren? Øke salg eller visninger? Markedsføre virksomheten som helhet eller enkelte produkter eller tema? Få tidligere kunder eller besøkere til å komme tilbake (remarketing)?

Open Concept bistår med å identifisere behov og tilpasse kampanjer, annonser og kanalvalg i alle virksomhetens faser. Vi vurderer konkurrentenes posisjon og gir anbefalinger basert på virksomhetens marked og konkurransefortrinn.

Branding og kampanjer

Open Concept hjelper virksomheter bygge sin merkevare gjennom nettannonser, mobilannonser og trykket reklame.

Kampanjeadministrasjon kan være teknisk kompleks og vi bistår med design, kanalvalg og koordinering av visningsfrekvens og parallelle satsinger. Vi vurderer og anbefaler bruk av forskjellige annonsetyper og annonsenettverk ut ifra virksomhetens behov og marked.

Effektiv markedsføring er en kontinuerlig oppgave og vi utfører analyse og tilpasning over hele kampanjens levetid. Vi sikrer at kunnskap innhentet fra tidligere kampanjer er tilgjengelig og kan gjenbrukes.

Annonsedesign

Uansett nettverk eller kanal produserer vi annonser med effektiv tekst, bilde og animasjonsbruk og som ikke er påtrengende. Vi leverer moderne HTML5-annonser som er tilpasset bruk på mobile enheter, i apper og på nettsteder. 

Vi leverer også annonser til trykk og kombinasjonspakker for trykk og digital publisering.

Innhold og SEO

SEO (søkemotoroptimalisering) er et felt i stadig endring, men én faktor er konstant: innholdet. Med innhold av høy kvalitet er mesteparten av arbeidet gjort for å sikre god plassering i søkeresultatene hos Google og andre søkemotorer.

Vi bistår med rådgivning og innholdsproduksjon for å sikre høy kvalitet og relevans i både nettsteders og annonsers innhold.

På den tekniske siden leverer vi løsninger med korrekt struktur og meta-informasjon (nøkkelord og beskrivelser) som også har innvirkning på rangering i søkeresultater. Våre plattformer inneholder verktøy som forenkler oppdatering av SEO-relevant informasjon.

Vi utfører også søkeordsanalyse ("keyword research") for å finne de søketermene virksomheten bør konsentrere seg om.

Webanalyse

Statistikk over annonsevisninger, klikk/konverteringsrater og demografiske data er viktige elementer ved tilpasning og planlegging av kampanjer.

Nettsteders besøksstatistikk avslører også områder med forbedringpotensiale og kan brukes som grunnlag ved planlegging av annonse- og innholdsstrategi.

Open Concept leverer både statistikk- og analyseverktøy for nettsteder og annonsekampanjer og bistår kunder med analyse og vurdering av statistiske data.

GDPR og personvern

Vi tilbyr rådgivning for ivaretakelse av personvern og tilfredsstillelse av krav under personvernforordningen (GDPR) og norsk lov. Vi bistår med utarbeidelse av personvernerklæring samt kartlegging og sikring av virksomhetenens behandling av personopplysninger.

Finn ut mer

For uforpliktende behovsanalyse og tilbud, ta kontakt med oss 
på epost (post@openconcept.no) eller telefon 78 40 30 70.