Gå til hovedinnhold

Totalleverandør

av design og digitale løsninger

Kontakt oss

Open Concept AS har kontorsted i Kjøllefjord (Finnmark), men er ofte å finne på arbeid hos kunder eller på mobilt kontor.

Open Concept AS
Chr. Horsts vei 35, Pb 78
9790 Kjøllefjord
Tlf. 922 52 576
Epost post@openconcept.no
Orgnr. 995 811 049 MVA

Visittkort

Kompetanse

Innehaver Daniel A. Øien har over 20 års erfaring med web- og systemutvikling, grafisk design og interaksjonsdesign (UX) innen både privat og offentlig virksomhet. Firmaet har tverrfaglig kompetanse innen prosjektledelse, språktjenester, innholdsproduksjon og markedsføring på trykk og i digitale medier.

Open Concept har omfattende kompetanse innen utvikling og drift av flerspråklige nettjenester. Vi har bransje- og kulturkunnskap om kyst- og nordområdene, forsknings- og akademiske miljøer, turisme, fiskeri, detalj- og brukthandel, marine næringer, forvaltning samt juss og politikk. Denne kompetansen utgjør et viktig fundament ved valg og utvikling av tekniske løsninger og profilering av virksomheter.

Vi tilbyr også andre typer av konsulenttjenester og rådgivning.

Prinsipper og metodikk

Våre design er attraktive, intuitive og brukervennlige.

Våre språk-, reklame- og innholdstjenester holder perfeksjonistisk høy kvalitet og er tilpasset de viktigste målgruppene.

Våre nettløsninger tilfredsstiller offentlige krav til universell utforming og kan brukes på mobil, nettbrett og PC. 

Alle våre tekniske løsninger er raske, sikre og stabile.

Våre tekniske plattformer bygger i hovedsak på open source-programvare. Noen av fordelene med våre open source-plattformer er høy sikkerhet, ytelse, stabilitet og fravær av lisenskostnader.

Vi tilbyr komplette løsninger innenfor faste kostnadsrammer, og vi er opptatt av forutsigbarhet for både kunde og leverandør.

Alle våre leveranser bygger på riktig bransje- og oppgaveforståelse.

Historie

Open Concept ble opprettet høsten 2010 som samvirkeforetak (SA) med Daniel A. Øien som gründer og styreleder. Navnet har sin opprinnelse i arkitekturbegrepet med samme navn samt åpen kildekode (open source), og representerer fleksibilitet og fravær av begrensninger.

I 2011 deltok Open Concept i etableringen av fiskeriavisen Kyst og Fjord og leverer nå nettavisplattform og konsulenttjenester til avisen. Foretaket har også kunder innen netthandel, turisme, offentlig forvaltning, akademisk virksomhet og antikvariat- og kunstnæringer.

I 2017 ble foretaket omdannet til aksjeselskap og eies i sin helhet av Daniel A. Øien. Open Concept AS er totalleverandør av digitale løsninger og leverer også design-, markedsførings- og konsulenttjenester. Selskapet har forankring i nordområdene men også et internasjonalt perspektiv med kunder fra flere land.

Kundereferanser

Noen av våre kunder (med linker) finnes nedenfor.

cessda.pngdans.pngvisitnordkyn.png

fors.pngrsk.pngarcticcoast.png

kystverkmusea.pngnll.pngkystogfjord.png

lebesby.pngkautokeino.pngporsanger.png

skien.pnghotelnordkyn.pnggnh.png